Info-møte på Dønna 29.mai

Informasjonsmøte om Kinesiologi
i Viviannes helsekjeller på Dønna 29.mai kl 18.00.

Per Opland (Dønna/Mo i Rana) - og Valerii Kashchenko (Ukraina/Dønna) vil presentere sine tilbud som kinesiologer.

Per har sin bakgrunn i pedagogisk kinesiologi og energikinesiologi, og er profesjonelt  medlem av Den Norske Kinesiologforening. Han har en privat praksis og tar imot klienter både på Mo og Dønna. Han er også autorisert kursholder. – Han kombinerer noen ganger kinesiologi med hypnoterapi og EFT/tapping.

Valerii har en utdanning som kombinerer anvendt kinesiologi, osteopati, psykologi, energi og spiritualitet («Kinesiosteopsykopraktiker». Han hadde en praksis i Ukraina. I dag tilbyr han online konsultasjoner på russisk. Han jobber med å lære norsk godt, og kommuniserer også med norsktalende ved hjelp av google oversetter.

Selv om Per og Valerii har forskjellig bakgrunn og spesialisering, regner de seg som kolleger som inspirerer og utfyller hverandre.

På infomøtet vil de demonstrere muskeltesting og vise noen balanseringsteknikker.
Valerii vil bl.a. vise hvordan det å gå riktig kan påvirke kroppens tilstand, og lære deg en enkel øvelse for å ivareta helsen til ryggraden og indre organer.
Per vil vise hvordan en kinesiologisk muskeltest kan avdekke underbevisste og kroppbevisste minner/traumer  som bevisstheten har glemt eller fortrengt, og hvordan vi med å balansere fortiden kan løse utfordringer i nåtid og gjøre nye og bedre valg. 
- Han vil også informere om kurstilbud til høsten.

Med kinesiologi kan du:
Bli kvitt de blokkeringene som hindrer deg i å nå målene dine og nyte livet fullt ut!
Skape din egen nåtid og framtid!