Grunnleggende muskeltesting og energibalansering

(Dette er som nevnt i kursbeskrivelsen IKKE et internasjonalt godkjent kurs. For tida (høst 2018) prioriterer jeg "Pedagogisk Kinesiologi" 1 og 2) 

"Grunnleggende muskeltesting og energibalansering". 

 

"Underbevisstheten og kroppen "husker" alt, og med 

kinesiologisk muskeltesting kan vi identifisere årsakene til de blindpunktene vi strir med eller unngår. Ikke nok med det, vi kan slette blokkeringene og gjenopprette balansen, og vi kan bruke kreativ fantasi til å «forandre fortida» og dermed åpne veien for ei bedre nåtid og framtid." (fra kurspermen)


Hovedfokuset på kurset blir å lære (og øve på) å teste 5 ulike muskler. Dere vil dessuten lære noen balanseringsteknikker, og å teste tilbake i tid. Det blir også et punkt om etisk bruk av metoden.

Det er begrenset hva vi rekker på to dager, og målet er at deltakerne etter helga skal være trygge nok til å øve videre, med hverandre og/eller med venner og kjente. - Hvis kursdeltakerne er motivert for det, ser jeg også for meg et (eller flere) oppfølgingskurs, og ev øvingssamlinger. - Det kan vi diskutere på slutten av kurshelga.

Dere vil få et kursbevis som reflekterer det vi gjennomgår, men dette vil IKKE være et kurs som er godkjent som del av ei utdanning til kinesiolog. For dere som først og fremst tar dette som selvutvikling og/eller et redskap å bruke i sammenheng med andre terapiformer, kan jeg  likevel love at det blir nyttig, konkret og spennende! (- Det vil også være meget faglig relevant hvis du senere skulle ønske å ta ei internasjonalt godkjent utdanning for å bli profesjonell kinesiolog.)


Kurset går over to dager (15-16 timer), i Mosjøen lørdag 20. - søndag 21.januar, begge dagene fra 10.00 - ca.18.00 
Kurslokaler er i Kompetansehuset (inngang Petter Dass gate), møterom i 3.etasje.
Kursprisen er 1500kr. Det inkluderer en kursperm, kaffe/te og frukt/nøtter/kjeks. 
Vi legger inn en lunsjpause midt på dagen som er lang nok til å spise ute (matpakke er også greit!)
Påmelding på epost til  per_opland@yahoo.no  eller sms til  48106915 (helst før mandag 15.januar, men du kan melde deg på helt fram til kursstart))

- Betal før kursstart, eller senest første kursdag, til bankkonto 05312820058 - eller Vipps til 48106915.